DSC_0050%20(4)-me.JPG
19.1.2020
Kokonaisvaltaisen muutosmatkan kautta löytyi oman elämän ja uran suunta.
SK_helmikuu-182c-me.jpg
21.11.2019
Juttutuokion aikana Kristian kertoo musiikista ja sattumuksista ravintolamaailmassa.
tuunanen%20(2)-me.JPG
5.4.2019
Maanantaiaamuna tunnelma on varsin rauhallinen Theron Cateringin toimistossa Unioninkadulla. Seesteisestä tunnelmasta huolimatta konttori on Theronin polttopiste, josta käsin ammattilaisista koostuva myyntitiimi myy noin 400 tilaisuutta vuodessa.
markku-me.JPG
17.1.2019
Theron Cateringin keskuskeittiön keittiöpäällikkö Markku Manninen kertoo kevään edustusmenusta ja siinä sivussa paljosta muustakin. Haastatteluhetkestä muodostuu tutkimusmatka eri maanosien ruokakulttuureihin.
blini-me.jpg
30.5.2018
Pietarin katujen yllä sähkölinjat kiertyvät tiiviiksi verkoksi, ja kaupungista huokuu jännittävä tunnelma. Pietari on vastakohtien kaupunki. Itä ja länsi yhdistyvät pohjoisessa suurkaupungissa kiehtovaksi kokonaisuudeksi. Kapeilla kujilla talojen julkisivujen rappaus rakoilee rujosti, kun taas muutaman korttelin päässä loistokkaat rakennukset ovat kuin palatseja. Ostoskadut tulvivat trendikkäitä muotiliikkeitä ja ravintoloita, mutta perinteet elävät edelleen vahvasti niin tavoissa, pukeutumisessa kuin ruokakulttuurissakin.
DSC_0148-me.jpg
19.2.2018
Ranskan Rivierallla sijaitseva Nizza on mitä mainioin matkakohde silloin, kun Suomessa on pimeää ja kylmää. Nizzan talvisää on leuto ja otollinen kaupunkilomailuun, ja aurinkoisia päiviä riittää Provencen alueella ympäri vuoden. Lomasesongin aikana Nizza on tulvillaan turisteja, mutta talvella kaupungin nähtävyyksin voi tutustua ilman ruuhkia.

© Larissa Raudas 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.